Fans besluipen hotelkamer Justin Bieber

Twee fans van Justin Bieber zijn vrijdagavond de hotelkamer van hun idool binnengekomen door zich te vermommen als schoonmaaksters. De Canadees was voor een optreden in het Engelse Liverpool.

"Het hotel werd overstelpt met fans die allemaal een glimp van Justin wilden opvangen", vertelt een bron aan de Britse krant Daily Mirror. "Twee ondernemende dames wisten door een zijingang binnen te komen en stalen de kleren van twee schoonmaaksters." De fans, van 16 en 18 jaar oud, klopten vervolgens aan bij Justins kamer, werden binnengelaten en begonnen met het schoonmaken van de ruimte.

"De twee wachtten tot ze alleen op de kamer waren en maakten toen foto's van persoonlijke voorwerpen. Toen een van Justins medewerkers de meisjes hoorde giechelen, kwam hij een kijkje nemen en hij betrapte ze op heterdaad", vertelt de ingewijde. De fans probeerden net Biebers bed in te kruipen.

Naar verluidt was de 17-jarige Bieber woedend toen hij hoorde van het incident. Hij verliet zijn suite, die 750 pond per nacht kostte, en besloot de nacht door te brengen in zijn toerbus.


Justin Bieber (Foto: Novum)