Win een prijzenpakket van The Adjustment Bureau!

FOK! mag in samenwerking met Universal Pictures 6 keer een leuk prijzenpakket weggeven rondom de aankomende film The Adjustment Bureau. Het pakket bestaat uit twee toegangskaartjes voor een voorpremière en een T-shirt van de film. The Adjustment Bureau is vanaf 24 maart in de bioscoop te zien. Let op: de voorpremière is op 21 maart in Amsterdam.

The Adjustment Bureau is een intrigerende thriller met Matt Damon en Emily Blunt geschreven en geregisseerd door George Nolfi (schrijver van Oceans Twelve, medeschrijver van The Bourne Ultimatum). Het is gebaseerd op een kort verhaal van Philip K. Dick (Total Recall, Minority Report en Blade Runner). 

De ambitieuze David Norris (Matt Damon) staat op het punt een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat, maar als hij de bloedmooie Elise Sellas (Emily Blunt) ontmoet en een romantische affaire met haar krijgt, verandert zijn leven drastisch. David ontdekt al gauw dat ze gevolgd worden door mannen die in opdracht van het mysterieuze The Adjustment Bureau alles op alles zetten om te verhinderen dat ze samen zijn... 

Om kans te maken op het prijzenpakket van The Adjustment Bureau kijk je snel in het sticky topic in Film, Tv & Radio.

Meedoen kan tot en met 17 maart.

Let op: doe ook alleen maar mee als je in Amsterdam kan zijn op 21 maart.