Sheen eist 100 miljoen dollar

Charlie Sheen sleept Warner Bros. en Chuck Lorre, de maker van Two and a Half Men, voor de rechter. Niet alleen wil Sheen geld zien voor zichzelf, hij heeft de aanklacht namelijk ingediend 'namens de gehele cast en crew van de serie' voor de acht geschrapte afleveringen.

Sheen wil niet minder dan 100 miljoen dollar en ook nog wat voor geleden schade. De advocaat van Sheen, Marty Singer, beweert dat Lorre van Sheen de zondebok wil maken en dat de annulering van de serie een manier is om Sheen te straffen. "Lorre vindt zichzelf zo vermogend en machthebbend, dat hij zomaar geld kan wegnemen van de cast en crew, om zo zijn eigen ego en belangen te dienen", aldus de advocaat.

Volgens Singer had Lorre al besloten de serie te annuleren, voordat Sheen openlijk kritiek op hem uitte. Daarnaast beweert de advocaat dat Warner Bros. Sheen onslagen heeft 'terwijl hij ziek was', iets dat de wet niet toestaat. Singer beweert dat het een complot is, gesmeed door Lorre en Warner Bros. om hem de schuld te geven van het stopzetten van de serie.

De acteur werd ontslagen vanwege zijn problemen met drugs en de wet. Klik hier (PDF) voor de ingescande aanklacht.

Klik hier voor een bazeninterview van Sheen, waarin hij duidelijk maakt een soort god te zijn.