VVV houdt grote schoonmaak in selectie

VVV-Venlo gaat overbodige contractspelers een ontslagbrief sturen. Eveneens heeft de Limburgse club besloten om aflopende contracten niet te verlengen. De meest opvallende naam die moet vertrekken is huidige eerste doelman Kevin Begois.

De Belgische doelman staat al sinds de winterstop onder de lat. Hij verving de geblesseerde Dennis Gentenaar maar ook na zijn herstel staat Begois op het doel bij de huidige nummer zeventien van de ranglijst.

Op het lijstje met spelers die moeten vertrekken staan onder meer Rachid Ofrany, de huurlingen Youssef El Akchaoui (sc Heerenveen) en Funso Ojo (PSV). Over Jorge Chula en Balázs Tóth is nog geen beslissing genomen. Ahmed Ahahaoui heeft zelf aangegeven dat hij aan een nieuwe uitdaging toe is en verlaat de club.

Het is onduidelijk welke trainer volgend jaar plaats neemt op de bank. Wil Boessen, die na het ontslag van Jan van Dijk de leiding heeft, moet waarschijnlijk plaatsnemen voor een nieuw gezicht. RKC-trainer Ruud Brood wordt genoemd als mogelijke opvolger van Boessen.