Meer info Saint Row: The Third

We wisten al dat Saints Row: The Third je meteen de mogelijkheid geeft om aan de top van de gang te staan, met alle voordelen ervan. We wisten ook dat je een andere stad kon gaan veroveren. Wat we niet wisten, is dat er iets fout gaat tijdens een roof, en de gang van de andere stad daar niet blij mee is.

Dat staat tenminste in de komende Game Informer, het maandblad dat de laatste tijd de meest exclusieve gamenieuwtjes opduikt. Zo komen we te weten dat de rivaliserende bende The Syndicate wordt genoemd, en dat ze jouw bende op laten sluiten voor de mislukte roof. Ze gijzelen je, samen met je maten, aan boord van een privéjet en eisen een deel van alle inkomsten van de gang. The Saints worden daar niet vrolijk van en in plaats van braaf te betalen loopt het uit op een matpartij midden in het vliegtuig. Als je meerdere rampen hebt afgewend en je veilig uit het vliegtuig springt, begint het verhaal.

Johnny Gat en Shaundie zijn blijkbaar weer van de partij, maar multiplayer is er compleet uitgehaald. Co-op zit er echter nog wel in. Daarnaast kun je ook nog je wapens upgraden, zoals sluipschuttervizieren en granaatwerpers voor je aanvalsgeweer. Ook zit er een radiografisch wagentje in de game waarmee je auto's kan overnemen. Als je deze opwaardeert kun je ook tanks overnemen.

Saints Row: The Third komt deze kerst naar PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

SR3