Russische interesse voor Biseswar

Diego Biseswar staat in de belangstelling van het Russische Kuban Krasnodar. De Feyenoorder zal mogelijk per direct vertrekken, aangezien de transfermarkt in Rusland 11 maart sluit.

Jeroen Hoogerwerf, zaakwaarnemer van Biseswar, liet tegenover Voetbal International weten dat ze de situatie afwachten: "De bal ligt niet bij ons. Eerst moet Feyenoord overeenstemming zien te bereiken met een club, pas daarna komen wij in actie. Daardoor verwijzen wij iedere interesse door naar Feyenoord."

De laatste weken doet trainer Mario Been geregeld weer een beroep op Biseswar. Hij heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2012. Daardoor zal de Rotterdamse ploeg, indien de overgang plaatsvindt, nog een vergoeding krijgen voor de aanvaller.

"We horen wel wanneer iets concreet wordt. Het zou allemaal kunnen, ik sluit niks uit, maar mijn gevoel zegt dat een transfer van Diego naar Rusland niet zo één, twee, drie zal gaan gebeuren", aldus Hoogerwerf.

Ook André Bahia kan rekenen op interesse uit Rusland. Terek Grozny, de ploeg van trainer Ruud Gullit, wil de Braziliaan naar Rusland halen. Bahia, die in Rotterdam op een zijspoor is beland, liet weten nog niets vernomen te hebben van de Russische ploeg.