El Hamdaoui: "Ontoelaatbaar gedrag echt onzin"

Mounir El Hamdaoui is zich van geen kwaad bewust. De aanvaller werd eerder vandaag uit de Ajax-selectie gezet. Trainer Frank de Boer zei dat er tijdens de rust van het bekerduel met RKC Waalwijk wat was voorgevallen. Het gedrag van El Hamdaoui was volgens de trainer ontoelaatbaar.

El Hamdaoui countert in gesprek met NUsport. "Dat is echt onzin. Ik zal precies vertellen wat er gebeurd is. De trainer gaf mij tijdens de rust de schuld van de tegengoal", aldus de aanvaller.

"Volgens hem had ik de muur moeten vormen terwijl daar al iemand stond. Dat gaf ik aan. Maar de trainer zei dat ik die had moeten wegsturen", vervolgde de topscorer van de Amsterdammers. "Toen zei ik: "is goed trainer, u heeft gelijk'. Daar kon hij niet tegen. Hij zei dat ik dat op een rare manier zei. Ik vroeg me af hoe ik het anders had moeten zeggen. Toen zei hij: 'kom er maar uit."

"Na het duel gaf de trainer voor de camera aan dat hij me had gewisseld omdat de middenvelders te diep stonden. Ik snapte er niets meer van. Was dat ook al mijn schuld?", aldus El Hamdaoui, die even niet weet hoe het verder moet. "Ik meld me bij de beloften en voor de rest wil ik er niets over kwijt. Alleen dat ik vind dat ik totaal geen ontoelaatbaar gedrag heb vertoond."