Twaalf bewijsstukken voor L.A. Noire

Rockstar komt over twee maanden met hun L.A. Noire, een spel waarin jij een agent speelt die allerlei zaken moet oplossen. De uitgever heeft screenshots op het internet gezet die we jullie niet willen onthouden.

L.A. Noire speelt zich af in, je raadt het misschien al, Los Angeles. De oorlog is net voorbij, en soldaten komen terug van het front. Zij moeten hun leven weer opbouwen, na alle verschrikkingen die ze meegemaakt en gezien hebben. Tegelijkertijd komt Hollywood in een gouden tijdperk; glitter en glamour lonkt. In deze stad woont Cole Phelps, een oorlogsveteraan met een onderscheiding. Net terug uit de oorlog wil hij hier zijn bestaan opbouwen als detective bij de LAPD. Door allerlei zaken op te lossen werk je jezelf omhoog bij de LAPD en zul je grotere zaken moeten gaan oplossen. Zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en zullen laten zien dat L.A. niet zo glitter en glamour is als het aan de buitenkant lijkt.

L.A. Noire komt uit op Xbox 360 en PlayStation 3. We zullen vanaf 20 mei Sherlock Holmes laten zien hoe je moorden oplost!

L.A. NoireL.A. Noire

L.A. NoireL.A. Noire

L.A. NoireL.A. Noire

L.A. NoireL.A. Noire

L.A. NoireL.A. Noire

L.A. NoireL.A. Noire