Man van 79 sterft tijdens seks met prostituee

Een 79-jarige Duitser heeft gisteren een prachtige dood gehad. De man uit Backstein is in het harnas gestorven. Het hart van de beste man hield ermee op terwijl hij seks had met een dame van lichte zeden.

De bejaarde man kwam gisteren rond de middag in een klein bordeel in Barmbek. Omdat half Duitsland dan aan de lunch zit, bieden de beide dames voor weinig geld hun diensten aan. Vanaf 50 euro kan men dan al een nummertje maken.

Opa besloot een bezoek te brengen aan Lisa L. Mogelijk waren haar enorme borsten (cupmaat 95DD) toch iets te veel voor de oude baas. Tijdens de seks zakte hij plotseling levenloos in elkaar.

Een gealarmeerde ambulancebroeder kon helaas niets meer voor hem betekenen. Waarschijnlijk stierf de Duitser aan een hartaanval. Hoewel de politie geen aanwijzingen heeft voor een misdrijf, zeggen ze de ware doodsoorzaak te zullen onderzoeken.

Update 22.15 uur
FOK!ker klapekster heeft inmiddels een foto van de bewuste dame gevonden. Deze is hier te bekijken. Klik vervolgens op galerie om de dame van lichte zeden ook in pantermotief te zien.