Serious Sam 3 toont zijn gezicht

[UPDATE 17:13] Er zijn in de tussentijd wat meer screenshots op Eurogamer verschenen. Oorspronkelijk bericht: De Kroatische gamestudio Croteam heeft een screenshot van de schietgame Serious Sam 3 op zijn Facebook-pagina geplaatst. Het is de eerste keer dat er een plaatje van het schietspel verschijnt.

Vorig jaar liet Croteam weten dat Serious Sam 3 een stuk realistischer wordt op het grafische vlak. De tekenfilmachtige beelden uit voorgaande games zijn ingeruild voor een gedetailleerder uiterlijk.

Serious Sam is een first-person-shooterserie die wordt gekenmerkt door humor en hectische actie. De spellen grijpen terug op klassieke shooters als Doom en Quake waarbij de speler honderden vijanden met enorme wapens overhoop schiet.

Sinds het uitbrengen van Serious Sam HD via onlinewinkels op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC begin vorig jaar concentreert de gamestudio zich volledig op een derde deel in de serie. Er is nog geen informatie over mogelijke platformen of een releasedatum naar buiten gebracht, al lijken de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 voor de hand te liggen.

SS31

SS33

SS34

SS32
Nieuwe vijand: Coptopus. Of is het een tentakopter?