Spelers PSV krijgen twee vrije dagen

De spelers van PSV hoeven zich dinsdag en woensdag niet te melden op trainingscomplex de Herdgang. Trainer Fred Rutten heeft ze vrijaf gegeven.

Rutten heeft naar aanleiding van het drukke programma besloten dat het beter is om de spelers even rust te gunnen. De koploper kwam de voorbije weken ook voor de Europa League in actie tegen Lille en speelde gisteren de topper tegen Ajax (0-0). Rutten achtte het verstandig om in de cruciale fase niet te trainen, meldt de clubsite van PSV.

De afgelopen weken kwam PSV redelijk ongeschonden uit de strijd. Alleen tegen ADO Den Haag werd verloren en door het verlies van FC Twente bij AZ zondagmiddag was het gelijkspel tegen Ajax een prima resultaat. Komende zaterdag vervolgt PSV de titelstrijd met het uitduel tegen SBV Excelsior.

In de Europa League staat de tweestrijd tegen Glasgow Rangers op het programma. Deze duels zullen gespeeld worden op 10 en 17 maart. Door de uitschakeling tegen FC Twente speelt PSV niet meer voor de KNVB Beker en heeft het deze midweek geen wedstrijd.