Meer info Arkham City duikt op

In een persevenement in Amerika zijn wat interessante nieuwe details van Batman: Arkham City opgedoken. We komen meer te weten over de zogenaamde Calendar Man, hoe Bats zich verplaatst binnen Arkham City, en wat algemene hints. Arkham City is de opvolger van het populaire Batman: Arkham Asylum.

Calendar Man is een schurk met zijn eigen cel in Arkham City en is dol op speciale data. Als je de crimineel met een bezoekje vereert, dan zal hij zijn avonturen (maar vooral misdaden) oprakelen die hij in het verleden heeft ondernomen. Zijn verhalen zijn echter afhankelijk van de datum in het echt. Tijdens het persevenement had Calendar Man het in ieder geval over St. Patrick's Day, dat over ruim twee weken plaatsvindt. Wij zijn benieuwd wat voor grapjes hij op 1 april heeft uitgehaald.

Batman zelf maakt volgens de pers gebruik van helikopters om rond Arkham City te vliegen. Niet erin, maar eronder. Je kan met je grijphaak aanhaken en rondvliegen, op zoek naar mensen in nood of hints naar Riddler Trophies. Ook kun je 'person in distress' -missies ondernemen, wat vast een paar uitdagende gijzelingsmissies moet betekenen.

Als laatste werd er in de game een clue voor GDC achtergelaten met de tekst "Turn on and tune in before someone checks out: 275.00 325.00.". Is het een radio-boodschap, of een datum? We hebben trouwens nog wat gameplaybeelden van Arkham City. Het is niet heel duidelijk, maar wel leuk om te zien.