Aandewiel: "We snakken naar een overwinning"

NAC Breda won in 2011 nog geen wedstrijd. Morgen komt ADO Den Haag op bezoek en om de rust enigszins terug te laten keren in Breda is een overwinning meer dan welkom, beseft ook trainer Gert Aandewiel.

"We snakken inmiddels wel naar een overwinning", zegt Aandewiel op de clubwebsite van NAC. "We hebben de steun van onze supporters morgen harder nodig dan ooit dit seizoen. Ik hoop dat we er met z'n allen een echt 'Avondje NAC' van maken. Een overwinning is voor ons nu het beste medicijn."

NAC zit midden in een druk programma. Na PSV en morgen dus ADO, treft NAC FC Twente en Feyenoord. De club uit Breda is dan ook genoodzaakt bij drie punten tegen de ploeg van John van den Brom. "Maar denk erom: aan ADO Den Haag gaan we onze handen ook meer dan vol hebben morgen. Die ploeg zit in een lekkere flow."

ADO is dit seizoen de revelatie van de Eredivisie. "Vorig seizoen had Heracles het, dit seizoen ADO Den Haag en Roda JC. Terwijl bijvoorbeeld Feyenoord en wij het veel moeilijker hebben. Maar ADO heeft ook gewoon een leuke ploeg, hoor. Er zit van alles in: snelheid, hardheid, voetbal en passie."