Lens kritisch op PSV-supporters

Jeremain Lens heeft moeite met de houding van de supporters van PSV. De buitenspeler vindt het Eindhovense publiek vaak té negatief.

Vorige week waren honderden supporters meegereisd naar OSC Lille. PSV behaalde in de slotfase een 2-2 gelijkspel en vierde dat samen met de supporters. Lens liet dat na. "Hij vindt dat ze te kritisch zijn, vandaar", zegt perschef Pedro Salazar-Hewitt tegenover Sp!ts.

Volgens Lens was de kritische houding van de supporters niet de reden om hen niet te bedanken. "Iedere voetballer heeft wel eens een frustratiemoment, dat had ik na de wedstrijd tegen Lille. Ik was gewoon erg gefrustreerd over de slechte wedstrijd die ik speelde."

"Maar ik kan wel duidelijk over onze fans zijn: ik vind dat ze soms veel te negatief zijn", gaat Lens verder. "Het komt inderdaad wel eens voor dat we niet het aantrekkelijkste voetbal spelen. En in de meeste gevallen pakken we dan als team wel gewoon drie punten. Als we aan het eind van de rit kampioen zijn, hoor je niemand meer over die paar lelijke wedstrijden die we hebben gespeeld."