Ongeduldige man verplaatst ambulance in Vleuten

Dat niet iedereen even geduldig is in het verkeer is bekend, maar een 28-jarige Utrechter maakte het donderdag wel heel bont. Hij heeft namelijk een ambulance weggereden zodat hij er met zijn auto langs kon.

De man kwam de Madameperenlaan in gereden waar de ambulance stond. Het personeel was in een huis druk bezig met een 'onwelwording'. De bestuurder vond het allemaal wat te lang duren en gaf dit door middel van zijn toeter aan.

Toen dit niet het gewenste effect had, ging de man het huis binnen waar de broeders bezig waren met hun patiënt. Tegen hen herhaalde de bestuurder het verzoek om de ambulance te verplaatsen. In tegenstelling tot de man, vond het ambulancepersoneel de zorg voor de patiënt belangrijker dan de locatie en snelheid van zijn auto. Ook hiermee kon de man geen genoegen nemen, waarop hij besloot de ambulance zelf te verplaatsen.

Uiteraard is de politie ingeschakeld, welke snel genoeg ter plaatse kwam om de man in de ambulance aan te houden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.