Duitser bekent ook misbruik dochter

Een 48-jarige Duitser die in Koblenz wordt berecht voor het misbruiken van zijn dochter, stiefdochter en stiefzoon heeft woensdag bekend dat hij zijn dochter dwong seks met hem te hebben. Eerder bekende vrachtwagenchauffeur Detlef S. al dat hij acht kinderen bij zijn stiefdochter heeft verwekt, van wie er een kort na de geboorte overleed.

De advocaat van S. las de bekentenis woensdag voor. Kort daarvoor had de 18-jarige dochter van de man in tranen een getuigenis afgelegd over het misbruik.

Het misbruik van de stiefkinderen begon volgens de aanklacht in 1987, toen zij 4 jaar en 5 jaar oud waren. Zijn eigen dochter, nu 18, misbruikte hij voor het eerst op haar twaalfde verjaardag, nadat alle kinderen van haar partijtje waren vertrokken.

De verdachte zit sinds augustus vast, nadat zijn dochter naar de politie was gestapt. Er staan vijf zittingen gepland en de uitspraak wordt aan het einde van de maand verwacht. Als hij schuldig wordt bevonden, kan Detlef S. vijftien jaar gevangenisstraf krijgen.