Zaterdag live marathonshow ONZ radio

ONZ-forum heeft begin januari een eigen radiostation opgericht. Zaterdag 19 februari van 22.00 tot zondag 10.00 uur zullen Dj. Koelkast & Dj. Darcli een marathonuitzending verzorgen: 12 uur non-stop live radio.

In deze bijzondere uitzending is er onder andere aandacht voor een vorige week afgesloten weddenschap. User Dragems riep namelijk in een half dronken bui dat het niet zou lukken om binnen een week 219 euro voor nieuwe radiosoftware binnen te halen middels donaties. Als er toch voldoende geld zou zijn opgehaald, zou hij zijn baard, waar hij heel trots op is, afscheren.

Het is gelukt, het geld is ingezameld, dus tijdens de uitzending zal user Dragems zijn baard afscheren. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending de dj's te bellen via skype, ze vragen te stellen en muziek aan te vragen. Onder de luisteraars zullen ook een paar headsets verloot worden. De dj's zullen zelfs een zeer bekend persoon gaan bellen. Kortom een doldwaze nacht zal het gevolg zijn!

Heb je zelf ambitie om een echte radio dj te willen worden, ONZ Radio is nog op zoek naar dj's, voor aanmeldingen kun je hier terecht.

Dragems
User Dragems nu nog met baard (Foto: D.E.sitekick)