Lampard wil niet naar koploper United kijken

Frank Lampard heeft titelprolongatie met Chelsea niet uit zijn hoofd gezet, maar de eerste plaats is ver uit het zicht. Manchester United vergrootte door de overwinning op Manchester City het gat naar tien punten. Chelsea komt maandag in actie tegen Fulham. Bij een overwinning kunnen The Blues weer wat afbrokkelen van de achterstand. Lampard beseft dat de titel ver weg is. "We moeten een foutloze serie wedstrijden afleveren tot het einde van het seizoen."

United en Chelsea treffen elkaar nog later dit seizoen. "Als we het gat tot dat duel op zes punten kunnen brengen, dan maken we nog een kans", aldus Lampard tegen Engelse media. "Het is mogelijk om nog mee te doen om het kampioenschap. We mogen dan niet meer verliezen."

De Engels international vindt dat Chelsea zich op zichzelf moet richten. "We moeten niet naar United kijken. Het enige wat we kunnen doen is onze eigen wedstrijden winnen. We hebben een slechte reeks achter de rug, maar nu moeten de grote spelers opstaan", besluit Lampard.