Maandag gesprek over toekomst Pastoor

Aanstaande maandag heeft Excelsior-coach Alex Pastoor een gesprek over zijn toekomst bij Excelsior. De coach van de Rotterdamse club zal dit gesprek voeren met Eric Gudde, de algemeen directeur van Feyenoord.

Voor aanvang van het duel met N.E.C. Nijmegen gaf Pastoor aan dat hij met Gudde in gesprek gaat over zijn toekomst en Excelsior. Pastoor geeft vooralsog geen uitgebreide details.

"Misschien dat er morgen enige duidelijkheid. De status is dat ik pas één gesprek heb gehad met Leo Beenhakker. Morgen heb ik dus een gesprek met Gudde", aldus Pastoor volgens RTV Rijnmond. Wellicht zal morgen bekend worden of Pastoor langer zal aanblijven als coach van de Kralingers.

Sinds 2009 is de Amsterdammer actief bij Excelsior. Hij boekte snel succes met de satellietclub van Feyenoord en aan het einde van seizoen promoveerde de Rotterdamse club naar de Eredivisie. Met de beperkte financiële middelen presteert Excelsior heel redelijk op het hoogste niveau. De Kralingers hebben dit seizoen vijf overwinningen weten te boeken.