Van Veldhoven langer bij Roda JC

Roda JC en Harm van Veldhoven zullen langer met elkaar doorgaan. De Belgische oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in Limburgse dienst en zal daar nog zeker één seizoen aan vast knopen. Onder leiding van Van Veldhoven krabbelde Roda op van de degradatiezone naar de middenmoot in de Eredivisie.

"Uiteraard ben ik blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten. De club en de sfeer in Limburg spreken mij zeer aan. Ook het wederzijdse respect is voor mij aanleiding om bij deze club verder te gaan. Ik zie voldoende mogelijkheden in de selectie van komend seizoen om de doelstelling te halen," zei Van Veldhoven die nu tot medio 2012 vastligt. "Met deze groep kan nog voldoende progressie worden gemaakt en kunnen we ook komend seizoen meestrijden voor een plek in de play-offs die recht geven op Europees voetbal."

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat de trainer langer bij Roda blijft. "Na zijn komst in november 2008 heeft hij Roda JC steeds beter laten presteren. En is het gebleken dat hij de juiste man op de juiste plek is. Dat de samenwerking gecontinueerd wordt, is een prima zaak voor Roda JC Kerkrade."