Filmtitel 'Untitled 3D Shark Thriller' merkwaardig

Regisseur David R. Ellis, bekend van Snakes on a Plane, en Reltivity Media hebben donderdag bekendgemaakt dat hun nieuwste film Shark Night 3D de naam Untitled 3D Shark Thriller zal krijgen.

Hoewel deze film internationaal wel een nieuwe naam krijgt, proberen David R. Ellis en Relativity Media tóch om de naam veranderd te krijgen.

"Tijdens onze wekelijkse productiebijeenkomst heb ik iedereen gevraagd om wat titels te bedenken - Chums, Fins en Terror on the Lake - maar wat daaruit kwam, leek me nogal afgezaagd. Dus totdat we een betere naam hebben, ben ik tevreden met Untitled 3D Shark Thriller. De titel zegt alles wat je als kijker moet weten: we hebben haaien, het is in 3D en het is een thriller", zo verklaarde Ellis tegenover Vulture.

Shark Night 3D of Untitled 3D Shark Thriler gaat over zeven vrouwen en zeven mannen die voor een weekend een strandhuis huren. Deze ligt aan de baai van Louisiana. Echter, hun vakantie verandert in een nachtmerrie zodra ze worden aangevallen door moordlustige haaien.

De Amerikaanse releasedatum van de film is 14 september 2011. Of de film ook in Nederland wordt uitgebracht, is niet bekend.