Diablo 3 laat op zich wachten, wel screenshots

Tja, die releasedate van Diablo 3, het is al sinds 2005 een groot mysterie. Anno 2011 zijn we niet veel wijzer, want Activision Blizzard heeft in een investeerdersvergadering gezegd dat ze simpelweg 'nog steeds geen releasedatum' hebben. Activision geeft uitleg met betrekking tot deze radiostilte.

Volgens de uitgever zouden ze nog niet bereid zijn om een releasedatum bekend te maken omdat ze de fans niet wilden 'teleurstellen'. Dit lijkt te suggereren dat de release nog ver weg zou zijn. Daarnaast houden ze af omdat ze anders zichzelf een deadline zouden stellen waardoor de kwaliteit van de game in het geding zou kunnen raken. 'Dat zouden we nooit doen' - aldus de uitgever.

Als doekje voor het bloeden zei Activision wel dat 'de game goed vordert' en dat ze 'erg tevreden zijn over het ontwikkelproces'. Ze gaan echter niet praten over een releasedatum totdat ze klaar zijn voor publieke betatests. Wanneer dat is? Niemand die het weet, behalve Blizzard zelf.

De Facebook-actie heeft echter wel wat opgeleverd. Na 550.000 keer 'vind ik leuk' hebben ze de Diablo 3-pagina verrijkt met twee screenshots en twee concept art-werken.

Diablo 3

Diablo 3

diablo 3

diablo 3