Brands: "Geen reden tot paniek"

PSV liep afgelopen weekend in eigen huis tegen een pijnlijke nederlaag aan. De Eindhovenaren gingen in blessuretijd onderuit tegen ADO Den Haag, dat via een doelpunt van Wesley Verhoek de punten mee naar huis nam.

Volgens Marcel Brands, technisch directeur van PSV, is de verliespartij geen reden tot paniek. "Het zou heel slecht zijn van de leiding van de club als ze ook op incidenten gaan reageren," liet hij in een reactie weten. "We hebben tegen ADO Den Haag een hele goede eerste helft gespeeld, waarin het alleen aan een doelpunt ontbrak. De tweede helft was minder, maar er is hard gewerkt en geknokt. Waar het vorige week meezat, zat het nu even tegen."

Toch slaagde PSV er in om de koppositie in de Eredivisie afgelopen weekend vast te houden. FC Twente speelde een dag later namelijk gelijk tegen FC Utrecht. Ajax kwam daarentegen wel dichterbij en naderde de Eindhovenaren tot op drie punten.

Brands is in elk geval van mening dat iedereen, inclusief de morrende fans, vooruit moet kijken. "We krijgen een zware en mooie serie de komende weken met competitie en Europa Cup. Dan hebben we alle spelers nodig, alle mensen daarom heen en natuurlijk het publiek. Uiteindelijk kan het publiek dat procentje verschil maken, dat hebben we vorige week wel gezien."