Hobo With A Shotgun krijgt Europese première

Hobo With A Shotgun. Je leest het goed, een zwerver met een dubbelloops. De film krijgt na een Amerikaanse premiere tijdens het Sundance Festival nu ook een Europese release. Dit zal gebeuren tijdens het Film4 FrightFest Weekender in Glasgow.

Naast Hobo komen zowel nieuwe als oude horrorfilms voorbij. Cultklassieker Machete Maidens Unleashed zal zo naast I Saw The Devil op de zaterdag verschijnen. Zondag is de ultieme dag met als opening de nu al klassieke horror Rubber en als dagafsluiter Hobo With A Shotgun. Een kaartje om alle acht de films te kopen kost £48 (exclusief de reis naar Glasgow). Interesse?

Het is de tweede verfilmde neptrailer van de Grindhouse-creatie die in 2007 verscheen. Tussen de films Planet Terror en Deathproof kwamen de neppe trailers 'Werewolf Women of the SS', 'Don't', 'Thanksgiving', 'Machete' en 'Hobo With A Shotgun' voorbij, allen met bekende acteurs en een enorm overdreven verhaal. In navolging van Machete is het nu de beurt aan Hobo With A Shotgun. Hierin speelt niemand minder dan Rutger Hauer de rol van Hobo. De synopsis is zo goed als onbekend: 'Een zwever wiens droom het is om een grasmaaier te kopen, blaast met een dubbelloopsgeweer foute politieagenten, pedofiele kerstmannen en ander tuig dood'.

Een grote bioscooprelease is op dit moment nog uitgesloten, maar de geruchten gaan dat rond eind maart Hobo With A Shotgun overal te zien is.

Waarschuwing: Bovenstaande trailer kan als schokkend worden ervaren.