Songfestivalnummer 3JS al succes in Nederland

Je Vecht Nooit Alleen, het nummer waarmee de 3JS in mei naar het Eurovisie Songfestival gaan, is al een hit in Nederland. Het lied komt deze week binnen op de vijfde plek van de Single Top 100.

Je Vecht Nooit Alleen werd zondag uit vijf nummers gekozen om op het songfestival te worden gezongen. Donderdag bleek dat de TROS de punten van de vakjury per ongeluk niet mee had genomen in de einduitslag. Ondanks het gestuntel van de TROS vallen Nederlanders kennelijk voor het nummer, dat voor het eerst in zeven jaar weer een finaleplaats moet opleveren.

Popstars-winnaar Dean Saunders is zijn nummer 1-hit alweer kwijt. Saunders versloeg vorige week zijn broer Ben, die The Voice of Holland won. Bens Kill For a Broken Heart zakt deze week drie plaatsen naar nummer zes, Dean moet genoegen nemen met de tweede plek.

Adele, wier nieuwe album 21 vorige week verscheen, maakt een dubbelslag. De 22-jarige Britse voert zowel de Single Top 100 als de Album Top 100 aan. Rolling in the Deep, de eerste single van 21, heeft de eerste plek heroverd. In december stond Rolling in the Deep ook al eens een week aan de top.


Songfestivalnummer 3JS al succes in Nederland (Foto: Novum)