Loran: "Bij NAC zag ik te weinig perspectief"

Tyrone Loran maakt het seizoen op huurbasis af bij De Graafschap. De verdediger moest vertrekken bij NAC Breda en zag daar geen perspectief meer.

"Bij NAC zag ik te weinig perspectief", zegt de centrale verdediger in gesprek met Omroep Gelderland. Loran was geen vaste basisspeler. Alleen bij blessures of schorsingen in de laatste linie mocht hij opdraven. "Ik heb acht keer in de basis gestaan dit seizoen. Dat vond ik niet genoeg."

Gisteren trainde Loran voor de tweede keer mee met zijn nieuwe club."Het beviel goed, lekker fel. Een nieuwe club went altijd wel snel bij mij", vervolgt de verdediger, die vandaag direct voor een zware beproeving staat. "Ajax uit is lastig natuurlijk. Ze zijn veranderd van tactiek en spelen nu met drie spitsen. Dat moeten we goed bestrijden. Een mooie wedstrijd in elk geval om mee te beginnen."

Loran wil niet te ver vooruit kijken. Waar hij speelt na dit seizoen is ook voor hem nog onduidelijk. "In het voetbal kun je niets plannen. Ik wil vooral wedstrijden spelen", besluit de voormalige verdediger van onder meer RBC Roosendaal en Manchester City.