Uitgebreide versie Chime voor Playstation 3

Het ritmische puzzelspel Chime wordt in uitgebreide vorm uitgegeven voor de PlayStation 3 onder de naam Chime Super Deluxe. Dat heeft gamestudio Zoë Mode bekendgemaakt. Het spel verscheen eerder via het online distributiekanaal Steam op de pc en was te downloaden voor de Xbox 360.

Chime Super Deluxe laat spelers puzzelen op de maat van de muziek. Door blokjes te plaatsen en zo vierkantjes te vormen, worden punten verdiend. Onder de nummers uit Chime Super Deluxe bevinden zich dansnummers van Moby, Markus Schulz en Philip Glass.

Chime werd vorig jaar uitgegeven voor de Xbox 360 en verscheen later ook voor de pc. Een deel van de inkomsten van de verkoop van het puzzelspel werd gebruikt om de instellingen Save The Children en de Starlight Children's Foundation te steunen.

Sinds de jaarwisseling is Chime niet langer contractueel verbonden aan het goede doel. Hierdoor kan Zoë Mode Chime Super Deluxe uitgeven op de PlayStation 3. Overigens blijft de gamestudio de twee goede doelen steunen door een percentage van de inkomsten van de pc- en Xbox 360-versie af te staan.