"Ik heb nooit gezegd dat ik niet voor Ajax wil spelen"

Mounir El Hamdaoui maakte zondagmiddag tegen NAC Breda (0-3) zijn eerste speelminuten voor Ajax sinds 8 december. Na zijn reserverol in de Champions League-ontmoeting met AC Milan kwam El Hamdaoui niet meer in actie. De teleurgestelde spits zou volgen geruchten liever willen vertrekken uit Amsterdam. El Hamdaoui spreekt de verhalen tegen. "Ik niet gemotiveerd? Dat zijn lulverhalen", zei de aanvaller.

"Ik heb nooit gezegd dat ik niet voor Ajax wil spelen en ik weet ook niet wie dat de wereld in geholpen heeft", aldus El Hamdaoui tegen Eredivisie Live. "Ik ga me er niet tegen verdedigen, daar schiet ik niks mee op. Het doet me niks. Het is vervelend omdat de fans kritischer zijn."

"Maar zoals ik al zei doet het me weinig. Ik concentreer me op de wedstrijden en doe m'n ding. Toch heb ik de afgelopen maanden rustig beleefd", vervolgt de Marokkaan, die niet gelukkig was met zijn rol als bankzitter tegen Milan. "We hebben erover gesproken en dat is nu verleden tijd. We kijken nu alleen maar naar de toekomst. Dat ik op dat moment niet blij was lijkt me logisch."