PSV wil Zeefuik langer binden

Género Zeefuik was gisteravond de held in Eindhoven, nadat hij PSV in blessuretijd naar de overwinning op Willem II had geschoten. De 20-jarige spits kan een contractverlenging tegemoet zien.

Trainer Fred Rutten vertelde na afloop van het competitieduel met Willem II dat PSV Zeefuik langer aan zich wil binden. Zeefuik trainde tijdens de winterstop met de selectie mee, als vervanger voor de geblesseerde Jonathan Reis, en maakte grote indruk op Rutten.

Het contract van Zeefuik loopt komende zomer af. De spits speelde de voorbije twee seizoenen op huurbasis in Jupiler League. Eerst bij FC Omniworld (nu Almere City) en later bij FC Dordrecht. Eerder dit seizoen gaf Zeefuik aan verder te willen kijken als zijn contract afloopt. Nu ligt dus voor hem een nieuwe aanbieding in het verschiet.

De medische staf van PSV liet overigens weten niet te kunnen inschatten wanneer Reis weer kan voetballen. De talentvolle spits komt dit seizoen sowieso niet meer in actie. Wellicht dat Zeefuik, na zijn goal van gisteravond, de komende maanden op meer speeltijd kan rekenen.