'OSC Lille biedt op Dzsudzsák'

Er gaan nog altijd hardnekkige geruchten dat Balázs Dzsudzsák voor het sluiten van de transfermarkt bij PSV vertrekt. Het Franse sportblad L’Équipe kwam gisteren al met de melding dat OSC Lille geïnteresseerd zou zijn in de diensten van de Hongaar.

Volgens diezelfde Franse krant zou OSC Lille inmiddels een officieel bod van tien miljoen euro op Dzsudzsák hebben uitgebracht. Fred Rutten, trainer van de Eindhovense formatie, hoopt echter dat de Hongaarse speler tot het einde van het seizoen blijft. Mocht een vertrek daadwerkelijk tot stand komen, dan levert PSV een hoop kwaliteit op het middenveld in.

"Ik weet niet of het officieel is", liet Rutten aan Omroep Brabant weten. "Ik moet er niet aan denken dat hij weggaat. Dan denk ik dat ik een aantal nachtjes absoluut niet slaap. Als Balasz vertrekt, verdwijnt een hele hoop productiviteit."

Dzsudzsák staat sinds het seizoen 2007/2008 bij PSV onder contract en speelde sindsdien 102 officiële wedstrijden in de Eredivisie. In die periode was de speler goed voor 39 doelpunten en een groot aantal assists.