Plants vs. Zombies en meer naar PSN

Sony heeft een aantal nieuwe arcade-games aangekondigd voor Playstation Network. Het gaat om Plants vs. Zombies, Acceleration of Suguri X Edition, Slam Bolt Scrappers, Akimi Village, Sideway en Rochard. Plants vs. Zombies komt volgende maand uit, Slam Bolt Scrappers in maart.

Plants vs. Zombies is al een tijdje uit voor PC, Xbox 360, iOS en het is redelijk succesvol gebleken. Het komt volgende maand naar PSN.

Acceleration of Suguri X Edition is een anime-style robot-fighting game waar spelers tegen andere robots vechten in een verhaallijn. De releasedatum hiervan is nog niet bekend. Slam Bolt Scrappers, gemaakt door Fire Hose Games, is een game waar spelers torens moeten bouwen in 'Slam Bolt City', terwijl ze deze tegelijk ook moeten verdedigen tegen vijanden. Deze game komt in maart.

In Sideway speel je als Nox, een jonge kunstenaar en je moet platformen in een 3D-omgeving. Deze komt in de lente uit. Rochard combineert ruimtevaart met puzzels en het doel van de speler is om aliens te ontdekken. Geen releasedatum bekend.

http://i.fokzine.net/upload/11/01/110129_192227_plantsvszombies.jpg