SSF IV 3D werkt samen met andere game

De Capcom-karakters hebben al eerder tegen karakters uit andere games gevochten. Denk bijvoorbeeld aan de Marvel vs. Capcom serie. Nu heeft Tomoaki Ayano, assistent ontwikkelaar van Super Street Fighter IV 3D, aangegeven op de officiële SFIV blog dat er samenwerking met een andere game is gepland voor deze 3DS launch-title.

Eerder deze week kwam er al een bericht naar buiten dat de maker van de Street Fighter serie wel interesse heeft in een game waar de Capcom-karakters tegenover Nintendo-karakters komen te staan. De maker gaf aan het idee te willen voorleggen aan de maker van de Super Smash Bros-serie.

Of deze twee berichten met elkaar te maken hebben, en of we misschien met Samus of Link kunnen vechten tegen Ryu en kornuiten is nog niet bekend. Wel is het al eerder voorgekomen dat een game op een Nintendo console karakters uit het Nintendo universum bevatte. Denk bijvoorbeeld aan Soul Calibur 2 op de gamecube waar je met Link kon vechten. Aanstaande woensdag zal er meer duidelijkheid komen over deze mysterieuze samenwerking.

Super Street Fighter IV 3DS