Van der Struijk mag Vitesse niet verlaten

Frank van der Struijk mag niet vertrekken van Vitesse. De club van trainer Albert Ferrer hield een mogelijke transfer van de verdediger naar Cyprus tegen. Een club uit Cyprus toonde belangstelling voor Van der Struijk. Eerder zag men bij Vitesse Civard Sprockel al naar het eiland vertrekken, maar Van der Struijk is die overstap niet gegund.

De verdediger mag niet weg, kreeg hij te horen van zijn club. Vitesse wil hem behouden. "Via mijn zaakwaarnemer hoorde ik dat ik niet weg mocht", laat Van der Struijk weten aan De Gelderlander. De verdediger is niet van plan er een grote ophef over te maken. "Ik wil best bij Vitesse blijven, zolang ik speel zeker. Er gebeurt hier altijd wat. Maar van mij mag die transferperiode snel afgelopen zijn."

Vitesse heeft momenteel veel spelers op proef en dankzij eigenaar Merab Jordania heeft het de financiële mogelijkheden om nog altijd spelers aan te trekken. Meerdere spelers hebben al te kennen gegeven dat dit voor onrust zorgt binnen de selectie. Jordania heeft als doel om over drie jaar kampioen van Nederland te worden.