Gratis rijles in ruil voor seks op achterbank

Voor vrouwen en homo's is het nu mogelijk om gratis rijlessen te nemen. Ze moeten dan echter niet te beroerd zijn om na de rijles een ritje te maken op de achterbank. Bij www.rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl is het mogelijk in natura te betalen.

Hoewel men met seks kan betalen, gaat het hier verder net als bij een normale rijschool. Via de rijschool vragen de instructeurs gewoon examen aan als de kandidate zo ver is. Het enige betaalmiddel is hier geen geld maar seks.

"Ergens achteraf in de auto of op een andere plaats", antwoordt 'Patrick' op de vraag waar er wordt afgerekend. Patrick, de man achter dit geweldige initiatief, zegt dat het voor homo's en mooie vrouwen al ruim zeven jaar mogelijk is om zo rijlessen te nemen. "Onze organisatie had eigenlijk niet eens mogen bestaan. Maar ja, er zijn ontzettend veel mensen in ons land die niet de financiële middelen hebben om rijlessen te kunnen betalen. Die betalen dus anders, met seks."

Potentiële klanten zijn er in overvloed. Op internet wemelt het van de smeekbedes van jonge vrouwen die graag het felbegeerde roze pasje willen halen, maar dit niet kunnen betalen. "Rijinstructeurs, ik zou heel graag mijn rijbewijs willen halen, maar de financiële kant laat het niet toe. Zou iemand me kunnen helpen?"

De Dienst Nationale Recherche als Verkeershandhaving van het Openbaar Ministerie staan dergelijke praktijken oogluikend toe. Ze kunnen de rijscholen niets maken zolang de rijinstructeurs de bevoegdheid hebben om les te mogen geven en de dames niet worden gedwongen. Het CBR noemt het echter 'een vreemde manier van werken'. De rijscholen zelf hebben nog nooit gehoord van collega's waar het mogelijk is in natura te betalen.