Eindelijk is hij er: FOK!film

Na jaren van verzoeken van users is hij er dan eindelijk. FOK! presenteert een eigen filmsite: FOK!film. Voortaan kun je daar terecht voor het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers en recensies van dvd's, blu-ray's en de nieuwste bioscoopfilms. Alle filmrecensies kun je voortaan daar vinden. Op de Frontpage verschijnen alleen nog maar de bekendere titels.

Door de komst van een filmsite gaan we aan vrijwel elk nieuwsbericht en recensie een onderwerp koppelen. Het onderwerp is uiteraard de film waar het bericht over gaat. Help mee om een zo betrouwbaar mogelijke ranglijst te maken van de FOK! Film Top 100 en stem op elke film die je gezien hebt. Het zoeken van een film is makkelijk, je typt de titel aan de rechtkant in op de filmsite en zoek de juiste film. 

Uiteraard is er in Feedback ook een topic, waarin je fouten in nieuwsberichten kunt melden of vragen kunt stellen over bepaalde moderaties. Om de filmliefhebbers tegemoet te komen geldt er op de nieuwe filmsite ook een nieuwe regel: users die doelbewust een film gaan verpesten door spoilers te posten, krijgen een 48-uurs ban. Spoilers horen dus tussen de [spoiler]-tags.

Ten slotte wil ik namens de volledige FOK!filmcrew jullie heel veel plezier wensen op de nieuwe filmsite!