'Eastwood regisseert Beyoncť in A Star is Born'

Clint Eastwood en Beyoncé Knowles slaan mogelijk de handen ineen voor een remake van de film A Star is Born. Eastwood is van plan het romantische drama te regisseren, Knowles ziet de hoofdrol wel zitten. Dat vertelt een woordvoerder van filmstudio Warner Bros aan de Amerikaanse nieuwszender CNN.

Eastwood is volgens de woordvoerder met Warner Bros in gesprek over een remake van de filmklassieker uit 1937. Beyoncé onderhandelt over de hoofdrol. Wanneer de film over de romance van een Hollywoodactrice en een oudere acteur op het witte doek moet verschijnen, is nog niet bekend.

Janet Gaynor en Fredric March speelden in 1937 de hoofdrollen in A Star is Born. De eerste remake volgde in 1954, toen namen Judy Garland en James Mason de grootste rollen voor hun rekening. In 1976 volgde nog een remake, ditmaal met Barbra Streisand en Kris Kristofferson in de hoofdrollen. Eastwood schitterde als acteur onder meer in de Dirty Harry-trilogie. De laatste jaren richt hij zich meer op het regisseren, zo maakte hij in 2009 de film Invictus over het wereldkampioenschap van het Zuid-Afrikaanse rugbyteam. Knowles is vooral bekend als zangeres, maar maakte in 2002 haar filmdebuut in de komedie Austin Powers in Goldmember. Vier jaar later scoorde ze haar eerste grote rol in de filmmusical Dreamgirls.