Net5 komt met een nieuw reality programma: Secret Story

Vanaf 13 februari komt Net5 met een nieuw tv-programma. De naam van dit nieuwe programma zal, zoals FOK! al eerder wist te melden, 'Secret Story' worden. Het programma komt voort uit een samenwerking tussen productiebedrijf Endemol en Net5. Dat wordt op dit moment bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

In deze volgende stap van realitytelevisie verblijven 15 kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera's. Zij moeten 3 maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van anderen zien te raden. Bart Boonstra en Renate Verbaan nemen de presentatie van de dagelijkse live uitzendingen en de wekelijkse live eliminatieshow voor hun rekening.

De kandidaten die hun intrek gaan nemen in het huis van de Secret Story hebben allemaal een bijzonder verhaal. Zo gauw ze een voet over de drempel zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secretstory’. De kandidaten moeten hun eigen geheim verborgen houden in het huis waar zij vrijwel geen pricacy zullen hebben. Daarnaast moeten ze de geheimen van de andere deelnemers ontrafelen.

Net5 geeft een aantal mogelijke voorbeelden van deze geheimen. Zo zouden er bijvoorbeeld een dominee, een winnaar in de loterij en twee zussen in de groep van 15 kandidaten kunnen zitten. Wanneer de kandidaten een van deze geheimen raden verdienen zij daar een geldbedrag mee. Dit bedrag komt bovenop de uiteindelijke 100.000 euro die klaarligt voor de winnaar. De kandidaten kunnen op niemand anders dan zichzelf vertrouwen.

Secret Story wordt vanaf zondagavond 13 februari (21:15 uur) uitgezonden op Net5. Daarna zal er elke werkdag een uitzending zijn van 19:30 tot 20:30 uur. Op iedere donderdagavond zal er tijdens een liveshow een kandidaat het huis moeten verlaten. Natuurlijk zijn er voor de echte fans ook 24/7 live streams geopend. 'Streamers' kunnen op de site van Net5 terecht of kunnen kijken via een digitaal kanaal.

Live meepraten tijdens het programma of de streams kan natuurlijk in ons eigen Real life Soaps & Streams subforum op het FOK!forum. FOK! heeft een uitgebreide geschiedenis met betrekking tot realityprogramma's. Al sinds de eerste versie van het tv-programma 'Big Brother' wordt er op het FOK!forum gediscussieerd over deze tak van televisie.

Ook tijdens Secret Story kan iedereen die alles wil weten over de kandidaten en het programma daar terecht. Naast de zogenaamde 'streamverslagen', waar alle interessante gebeurtenissen geplaatst zullen worden zodat men niets hoeft te missen, komen hier topics over alle bewoners en hun mogelijke geheimen. Kijk vanaf vandaag op FOK! om alles te weten over Secret Story.

Secret Story