iPad 2 en iPhone 5 nog krachtiger

Er zijn nieuwe geruchten in omloop over de specs van de nieuwste pareltjes van Apple, de iPad 2 en de iPhone 5. De geruchten gaan dat beiden een multi-core processor krijgen en resoluties die op de meeste computerschermen nog niet mogelijk zijn. Dit zou betekenen dat beide producten een grote stap voorwaarts maken ten opzichte van hun concurrenten.

De processoren zouden in ontwikkeling zijn bij Qualcomm en de A5 genoemd worden aldus Endgadget; en zouden onder zowel de iPad 2 komen als de iPhone 5 en ook de Apple TV 2. Verder zou de iPad 2 resoluties aankunnen van 2048 bij 1536 pixels. Daarnaast zou de iPad een camera aan de voor- en achterkant en een SD-slot krijgen. De iPad 2 wordt mogelijk bekendgemaakt in april, een jaar na de release van de iPad. 

De nieuwste iPhone zou mogelijk een verandering in design krijgen. Of deze verandering de buitenkant betreft of de binnenkant is nog niet bekend. Wel is bekend dat Apple momenteel bezig is met het testen van de iPhone. Verder zegt men dat games op de iPad en de iPhone er vele malen beter uit zullen gaan zien dan nu mogelijk is. Of dit waar is, zullen we moeten afwachten. 

ipad2