Beau: We gaan nu weer terugslaan

Beau van Erven Dorens blijft na het floppen van De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau niet bij de pakken neerzitten. In het voorjaar begint zijn nieuwe tv-reeks De Wereld van Beau. "We gaan nu weer terugslaan", zegt Beau zaterdag in een interview met De Telegraaf.

De Wereld van Beau is één van de programma's waarvoor hij RTL inruilde voor SBS. "Na het debacle van de Zaterdagavondshow ben ik, onder de radar, verdergegaan met De Wereld van Beau. Als het aan mij ligt, ga ik dat de rest van mijn leven doen", aldus de tv-presentator.

Inmiddels heeft Beau zes afleveringen gemaakt van zijn nieuwe programma: "Ik ben voor het programma naar China gegaan, om acteur te worden. Dat lukte. Ik ben daar in een film en een serie te zien. En ik heb meegedaan met The Chippendales. Leggen ze gewoon hun hele apparaat, doing, op tafel. Néé, dat heb ik niet gedaan, haha."

"Het is een mix van reportage en reality. Ik ben ook gaan spoken jagen, met mensen die geesten uitdrijven. Heb ’s nachts met een camera op een kerkhof gestaan. Ik film veel zelf, mijn gezin komt er ook sporadisch in voor. Dan vraag ik bijvoorbeeld aan mijn kinderen of zij in spoken geloven", vervolgt Beau.

De tv-presentator kan een succesje nu wel gebruiken. De laatste keer dat Beau echt succes had was als presentator van RTL Boulevard van 2001 tot 2005. Vervolgens bleek dat iedereen het roddelprogramma kon presenteren.


Beau van Erven Dorens: We gaan nu weer terugslaan