Kind (4) belt 911 voor bericht aan Kerstman

Een 4-jarige peuter heeft in Florida het alarmnummer gebeld met een dringende boodschap voor de Kerstman. Hij belde 911 met de boodschap dat zijn vader 'heel erg stout' was geweest. De peuter benadrukte dat het dringende bericht met spoed afgeleverd moest worden bij de Kerstman.

De telefoniste vroeg het jongetje naar zijn naam en leeftijd, waarop hij die informatie gaf, maar hij liet zich niet afleiden en vertelde nogmaals zijn verhaal: "Stuur een boodschap aan de Kerstman waarin staat dat mijn vader heel stout is geweest. Hij was heel stout, echt waar."

Het kind wist ook te vertellen welke maatregel de Kerstman tegen de vader moest treffen: "Als je stout bent geweest, krijg je een grote steen en die moet je onder je huis leggen."

De telefoniste kon niet uitsluiten dat de vader iets ernstigs had gedaan, dus besloot ze de politie langs te sturen op het adres. Wat de vader nou precies gedaan had wat zo stout was is niet bekend geworden, maar er heeft in ieder geval geen arrestatie plaatsgevonden. Het kind zou gewoon erg boos geweest zijn.

De Kerstman heeft nog niet gereageerd op de boodschap van de 4-jarige.