FC Zwolle langer door met coach Langeler

FC Zwolle en Art Langeler hebben een akkoord bereikt over de verlenging van het contract van de hoofdtrainer. De 40-jarige oefenmeester tekent twee jaar bij en verbindt zich hiermee tot 2013 aan de koploper in de Jupiler League.

FC Zwolle is zeer content met de verlenging van het contract en ook Langeler is hartstikke blij en tevreden: "Ik zie de club op alle gebieden groeien en vind het fantastisch dat ik daar deel van uit mag maken. FC Zwolle geeft mij veel vertrouwen door mijn contract met twee jaar te verlengen en daar ben ik erg blij mee. Uiteraard hoop ik de verwachtingen waar te kunnen maken en ik hoop dat de rest van de technische staf ook binnenkort de handtekening zet onder een verbintenis."

Langeler was in het verleden al de trainer van de A-jeugd van FC Zwolle en vervulde tevens anderhalf jaar lang, in samenwerking met Hans van Dijkhuizen, de functie van Hoofd Opleidingen. Daarnaast was hij de trainer/coach van de Zwolse C-jeugd. Vanaf 1 januari 2010 is hij de hoofdtrainer van het eerste elftal van FC Zwolle.

Zwolle heeft ook de optie gelicht in het aflopende contract van Bram van Polen. Dit betekent dat de Harderwijker ook in het seizoen 2011-2012 voor FC Zwolle uitkomt. Van Polen begon zijn voetbalcarrière bij VVOG, stapte over naar de jeugd van Vitesse en speelt sinds 2007 voor Zwolle. De 25-jarige aanvaller speelde al 80 wedstrijden in het blauw-wit en wist tien keer te scoren.