Lange Frans wordt dj op Wild FM

Lange Frans zal zijn debuut gaan maken op de radio als dj. In februari begint op de regionale radiozender Wild FM Hitradio de radioshow 'Lange Frans goes Wild'. Het programma zal iedere zondag tussen 19.00 uur en 21.00 uur te beluisteren zijn.

Aanstaande zondag mag de voormalig rapper van het duo Lange Frans en Baas B. alvast gaan oefenen. Zelf ziet hij het in ieder geval helemaal zitten. "Het is super. De zender past goed bij me vanwege de muziek: hip hop en R&B. En radio is een geweldig medium, het wordt een sport om iedere week een leuk programma te maken. Ik heb al wat radio-ervaring opgedaan en ik was vaste gast bij Giel Beelen", zo licht Lange Frans zijn enthousiasme toe.

Ook de de directeur van Wild FM, Dave Leusink, is blij met zijn nieuwe werknemer. "Lange Frans was al tijden vaste luisteraar en zo is het idee voor een eigen programma ontstaan. Het is natuurlijk super een hitartiest niet alleen op de playlist te hebben, maar ook achter onze eigen microfoon", vertelt Leusink in een interview met RadioFreak.