T.I. en vrouw betrapt tijdens gevangenisbezoek

Rapper T.I. is afgelopen weekeinde in de problemen geraakt nadat hij en zijn vrouw werden betrapt door gevangenisbewakers. De gedetineerde rapper werd tijdens het bezoekuur bezocht door zijn echtgenote Tiny, waarna de twee een afgesloten kamer betrokken.

T.I. werd daar door zijn vrouw geholpen met enige hand- en spandiensten, bevestigt Tiny tegenover de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Volgens de regels van de gevangenis in de staat Arkansas mogen gevangenen hun geliefdes aan het begin en aan het einde van het bezoek kussen en omhelzen. Ook mogen de koppels handen vasthouden, maar deze moeten altijd in het zicht van de bewakers blijven.

De 30-jarige T.I. werd meteen overgebracht naar een speciale afdeling, waar minder vrijheden gelden en meer bewaking aanwezig is. Zijn echtgenote heeft hij sindsdien niet meer gezien. De rapper zit sinds begin november achter slot en grendel omdat hij de regels van zijn proeftijd overtrad. In 2009 zat T.I., die zichzelf heeft uitgeroepen tot King of the South, al zeven maanden vast in dezelfde gevangenis. Een halfjaar na zijn vrijlating werd hij wegens drugsbezit weer opgepakt.


T.I. en vrouw betrapt tijdens gevangenisbezoek (Foto: Novum)