Remake Devil Survivor voor 3DS

Het rollenspel Shin Megami Tensei: Devil Survivor voor de Nintendo DS wordt opnieuw uitgegeven. Het gaat om een aangepaste versie voor de Nintendo 3DS onder de naam Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclock. De remake wordt voorzien van gedetailleerdere beelden, ingesproken stemmen en het verhaal krijgt een extra hoofdstuk. Tegenover het Japanse magazine Famitsu heeft uitgever Atlus aangegeven dat het spel voor negentig procent is afgerond.

De Overclock-editie van het spel maakt opvallend genoeg geen gebruik van de 3D-mogelijkheden van de Nintendo 3DS. Beelden uit het magazine laten zien dat de actie van het spel op het onderste scherm van de DS, dat geen 3D ondersteunt, wordt getoond. Daarnaast kan de oorspronkelijke versie ook gewoon op de Nintendo 3DS gespeeld worden.

In het spel moeten spelers overleven door demonen te vangen en deze voor zich te laten vechten. Vervolgens moet de strijd om de macht in Tokio worden aangegaan tegen andere personages. Het is nog niet bekend wanneer Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclock wordt uitgegeven.


(Foto: Novum)