Selectie Feyenoord brengt eerbetoon aan Moulijn

De spelers van Feyenoord brengen dinsdagmiddag een eerbetoon aan Coen Moulijn. De hele selectie verzamelt zich om 16.00 uur bij het borstbeeld van de afgelopen nacht overleden clubicoon. De uitvaart van Moulijn vindt zaterdag plaats. Omdat Feyenoord dan een trainingskamp heeft belegd in Oman, zijn de selectie en technische staf dan hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig.

Er wordt nog wel gekeken naar de mogelijkheid om het trainingskamp van Feyenoord te verzetten, maar volgens een woordvoerder wordt dat een lastig verhaal. "Daarom brengen we vanmiddag ook een eerbetoon. De spelers zijn aangeslagen door het nieuws. Coen kwam nog vaak op de club en maakte dan met iedereen een praatje."

Woensdag bij de wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord om de Zilveren Bal wordt uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Moulijn. Op het Kasteel zal een minuut stilte worden gehouden en de spelers treden aan met rouwbanden. Ook voor de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, 22 januari tegen De Graafschap, wordt nagedacht over een eerbetoon. Over de invulling daarvan is nog niets bekend.