Doodsbedreigingen voor vriendin Justin Bieber

Selena Gomez heeft diverse doodsbedreigingen ontvangen van fans van Justin Bieber. De 18-jarige actrice en de twee jaar jongere zanger werden maandag zoenend gespot op een privéjacht in de Caraïben. Bieberfans laten massaal hun ongenoegen blijken op Twitter.

Gomez wordt bestookt met berichtjes vol haat en verwijten. Meisjes met liefdesverdriet dreigen haar te vermoorden of een einde aan hun eigen leven te maken. De Disney-ster heeft nog niet gereageerd op de bedreigingen.

Bieber en Gomez ontkenden tot nu toe dat ze een stel vormen, maar de paparazzikiekjes tijdens hun gezamenlijke vakantie doen anders vermoeden. De foto's tonen de twee tienersterren zoenend en knuffelend op een boot.

Justin Bieber zei daags voor de bedreigingen aan het adres van zijn vriendin al genoeg zorgen aan zijn hoofd te hebben. De 16-jarige kampt met slapeloosheid. "Dan denk ik aan alle dingen waarvoor ik overdag niet genoeg tijd had om aan te denken ", zei hij in een interview met Vanity Fair. "Zoals familie en God."


Doodsbedreigingen voor vriendin Justin Bieber (Foto: Novum)