Castraat dumpt eigen ballen in park

Een 22-jarige Engelsman wilde het nieuwe jaar ingaan als vrouw. Hij besloot zijn eigen testikels af te snijden en deze te dumpen in het park. Pas afgelopen nacht meldde hij zich bij het ziekenhuis.

De castraat wilde waarschijnlijk een vrouw worden, maar besloot later toch maar naar het ziekenhuis van Derbyshire te gaan. Hij vertelde veel minder pijn te voelen dan hij had verwacht. Met enkele hechtingen en het advies psychiatrische hulp te zoeken kon hij weer huiswaarts keren.

"Een man van begin twintig zonder testikels heeft zichzelf gemeld bij het ziekenhuis", zo liet een woordvoerder van Chesterfield Royal Hospital afgelopen nacht weten. "Zijn ballen had hij de vorige dag zelf afgesneden. De man is inmiddels ontslagen. Vanwege zijn privacy kunnen we geen verdere informatie prijsgeven."

De man had waarschijnlijk geslachtsproblemen. Mogelijk heeft hij eerder getracht een geslachtsoperatie aan te vragen. Enkele hondenbezitters durven niet meer hun hond uit te laten in het park uit angst dat de hond de testikels opgraaft.