Kerstprijsvraag 2010: Dag 7

 jpv

De kerstprijsvraag van 2010 is in volle gang! Gedurende acht dagen lang, van 25 december tot en met 1 januari, verschijnen er dagelijks acht vragen, twee plaatjes en een opdracht op FOK!games. Door het beantwoorden van deze vragen, het raden van de plaatjes en het maken van de opdracht kun je punten verdienen die vervolgens ingezet kunnen worden op games of goodies naar keuze in een veiling. Meer informatie over de prijsvraag en de regels kun je hier vinden. Het maakt niet uit hoeveel vragen je goed hebt of hoeveel dagen je mee doet, ook door slechts één dag mee te doen kun je al een game naar keuze winnen!

De vragen:
1. Waarop lijkt de tafel waarop je echt kunt gamen?
2. Welke instrumentwezentjes durven bananen te pikken?
3. Welke game zal alles verteren wat we eten?
4. Welke creatie scheurde op een notitieblok een Bowser in tweeën om vervolgens de prinses te schoppen?
5. Welke ontwikkelaar komt er met een game waarin alles draait om het stoken van je eigen vuurtje?
6. Op welk vliegveld werd een wel heel bijzondere console ontdekt?
7. In welke game kun je doelloos groeien en vertakken?
8. Uit welke serie komen de twee mannen die in een gamereclame een bevriende politieagent en boef speelden?

De afbeeldingen:
9. Welk game-karakter zien we hier?

10. Van welke publisher/developer/game is dit logo?

De opdracht:
Vandaag is de laatste 'feestdag' van het jaar. Vele mensen vieren dit met vrienden of familie, drank en vuurwerk. Hoe zou jouw favoriete gamespersonage oudjaarsavond vieren? Met enorme vuurpijlen en allemaal vrienden, of in zijn eentje thuis lekker vroeg in bed? Laat zien hoe deze avond er uit gaat zien met paint, photoshop of wat je er ook maar voor wil gebruiken.

Sla je creatie op als een .jpg of .png bestand met een maximale breedte van 500 pixels en e-mail de opdracht naar fokgames@gmail.com met als onderwerp "kerstprijsvraag 2010 31-12 username" waarbij je username uiteraard vervangt door je eigen username.

Je kunt de vragen hier beantwoorden. Je kunt elke vraag los beantwoorden en vragen die je niet weet dus (voorlopig) overslaan. Alle vragen kunnen beantwoord worden tot en met 2 januari 23:59 uur.