'Winnende gemeente Postcodekanjer uitgelekt'

Wie in de Drentse gemeente Noordenveld woont, moet snel lid worden van de Postcodeloterij. Daar zal op nieuwjaarsdag de Postcodekanjer worden uitgereikt. Een redacteur van Media Totaal Noord beweert op Twitter te zijn gebeld voor de beschikbaarheid van een fotograaf.

"Men moet niet vreemd opkijken dat de Postcodeloterij mega jackpot ergens in Noordenveld valt" tweet Vincent Muskee. De gemeente Noordenveld telt nog geen 31.000 inwoners, dus lotenbezitters hebben grote kans in de prijzen te vallen.

Ook op het forum wordt er druk gepraat over het uitlekken van de locatie van de Postcodekanjer. "Ongelooflijk trouwens dat ze nu al weten dat de Kanjer in deze gemeente gaat vallen", schrijft Razor21 in zijn KLB-topic. "Dus de mensen die vandaag en morgen nog loten kopen, maken nul komma nul kans op de Kanjer. Pure oplichting noemen wij dit. Uiteraard wisten wij dit al."

Noordenveld is de noordelijkste gemeente van Drenthe. Enkele grote dorpen in deze gemeente zijn Norg, Peize en Roden. Naar alle waarschijnlijkheid zal Drenthe volgend jaar dus een paar nieuwe miljonairs tellen.