Opa in cel na gebruik glory hole

Een Amerikaanse boswachter heeft deze week een tachtigjarige man gearresteerd. De opa stak zijn penis door een zogeheten 'glory hole' in een toilet in een gebouw van het Amerikaanse Staatsbosbeheer. Door dit gat in de muur toonde hij triomfantelijk zijn fallus aan een plassende boswachter.

De bewuste boswachter moest maandag tijdens zijn dagelijkse patrouille in een bos in Florida nodig plassen. Bij het herentoilet zag hij een oude man staan die hem aanstaarde, maar sloeg er verder geen acht op. De boswachter ontdekte dat het toilet wordt gebruikt voor seksspelletjes, want in de wanden rond het toilet zaten enkele gaten.

Toen de boswachter amper binnen was, kwam er door een gat in de rechterwand direct een penis zijn hokje binnen, zo is in het arrestatierapport te lezen. De boswachter verliet direct het toilet en arresteerde de oude man, die nog bezig was zijn broek omhoog te trekken. De hoogbejaarde man bekende in scheiding te liggen en bood aan gratis in het bos te werken als de boswachter geen aanklacht zou indienen.

De boswachter peinsde er niet over en sloeg de oude man in de boeien. Hij wordt nu onder andere beschuldigd van potloodventen en poging tot omkoping.


Altijd handig, zo'n glory hole